Skip to content

Yang mana pilihan hati???hmm..

February 19, 2009

ants1 Berjaya atau gagal ?? aku rasa setiap manusia di atas muka bumi ini akan jawab,mestilah nak berjaya.Kalau ada yang nak gagal tu,mesti ada something wrong yang tak kena kat dia.hehe..yang tu bukan salah keturunan cucu cicit mak dia la.

Berbalik ke pangkal jalan, untuk cemerlang memang banyak halangan dan rintangan tetapi untuk tidak cemerlang pun apa kurangnya.Kedua-duanya sama susah.So, pilihlah untuk berjaya sebab hasilnya lumayan bagi golongan yang berusaha.Ramai orang tidak kuat berusaha menyangka untuk berjaya itu amat susah.Tetapi,sebenarnya untuk gagal ada kalanya lebih susah.

Setiap orang di sekeliling kita adalah aset kita untuk membina kecemerlangan.Jika mereka berjaya,anda turut berjaya, jika mereka gagal, anda lebih dahulu gagal.So,pilihan terletak di tangan anda sendiri.

A- Berjaya

B- Gagal

C- Kedua-duanya sekali

D- Tiada 1 pun di atas

E- Tak tahu jawapan…..lu pikirlah sendiri!!

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. mil permalink
    March 9, 2009 11:40 pm

    apa pun pilih la A, lau x dapat A bagi dapat A gak
    huhu

  2. hazliena85 permalink*
    March 9, 2009 11:45 pm

    hehe..memang la..sumer org nak A tu…
    kalau ader yg pilih B, means abnormal la tu…
    aper pun kena usaha utk dptkannya..
    it’s not easy !!
    chaiyyook..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: