Skip to content

Nak buat duit melalui email..

February 10, 2009

Korang percaya tak boleh buat duit ngan email..aper skang nih org panggil…”affiliate” if tak silap aku..

hmm…aku pun kurang percaya jugak benda2 cm ni..

tapi, tak salah if we are try…dapat profit ke tak,itu blakang citer…

tapi, tapi, mana yg berbaloi tu join la..jangan yang mengarut2 pun korang join jugak…menempah malapetaka namanya tu..yang untung/rugi…diri sendiri jugak..

okay..sajer je nak menulis mengisi masa yang terluang ni…

check out this link http://www.emailtunai.com/?v=hazliena

web_logo

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. Kal-EL permalink
    February 10, 2009 11:12 pm

    ish ish .. buat apa niii…. keje apa niii… kekek

  2. Kal-EL permalink
    February 10, 2009 11:45 pm

    taw herk… taw tak pe….kekeke…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: